Za předpokladu, že uživatel již pracoval v programu, nebude možné jej odstranit (je možné mu však nastavit přístup Pouze pro čtení - tak aby nebyla čerpána licence a nastavit mu roli ZABLOKOVAN, která má zamezen přístup do všech evidencí).

Pokud nechcete licenci využívat jiným uživatelem, kontaktujte v případě zájmu obchodní oddělení k jejímu zrušení (obchod@flexibee.eu; podpora@flexibee.eu).

Našli jste odpověď?