All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - Novinky v 2019-10-04
Webová aplikácia - Novinky v 2019-10-04

Po dlhom čakaní prichádza verzia, ktorá prináša množstvo nových funkcií a vylepšení. Klávesové skratky, pohyb medzi záznamami, varianty formulárov...

Stanislav Kurinec avatar
Written by Stanislav Kurinec
Updated over a week ago

Nové agendy

V tejto verzii sme sa rozhodli nešetriť a prinášame naozaj veľa nových agend. Niektorí robia viac, iní menej, ale rozhodli sme sa, že ich nebudeme držať pod pokrievkou a dáme vám maximum, čo sme v tomto čase pripravili.

  • Udalosti a aktivity

  • Rozšírený cenník

  • Pohyb akcií

  • Skladové karty

  • Kreditné karty

  • Objednávka úhrady

Neváhajte nás kontaktovať, ak vám chýba niektorá agenda alebo niektorá zo služieb - na základe požiadaviek tieto funkcie doplníme.

Formuláre zasadnutí

Keď už hovoríme o nových agendách, vylepšili sme aj formuláre. Čo tak vystaviť alebo prijať faktúru priamo z adresára? Má to svoje výhody - ak získate záznam odtiaľ, nemusíte následne vyplňovať spoločnosť vo formulári, predvyplníme ho za vás. Všetky funkcie filtrovania, rýchleho vyhľadávania a podobne fungujú aj tu.

Varianty formulářů

I keď sa snažíme umožniť, aby ste si niektoré časti formulárov zapínali a vypínali sami, nie je možné, aby jeden formulár vyhovoval potrebám každého. Preto pridávame možnosť vybrať si formulár, ktorý je vhodný pre vašu prácu a potreby. Takou prvou lastovičkou je formulár cenníka, v ktorom sme zachovali jednoduchú možnosť a pridali oveľa rozšírenejšiu. V pravom hornom rohu formulára nájdete položku Varianty formulára a tu si môžete vybrať, či formulár nejaké má. Okrem toho je pre každý variant stále možné zapínať a vypínať niektoré polia a sekcie.

Přesouvání mezi záznamy

Pridali sme pohyb medzi záznamami. V prípade malých dialógových okien sú šípky viditeľné, ak myšou prejdete mimo dialógového okna, a v prípade dialógových okien na celú obrazovku sú stále viditeľné. Pohybovať sa môžete aj pomocou klávesových skratiek alt + > a alt + < (na Macu je to kláves Option namiesto alt). Presunutím sa položka uloží, takže nie je potrebné kliknúť na tlačidlo Uložiť.

Klávesové zkratky

Snažíme sa, aby sa aplikácia dala ovládať z klávesnice. Ak chcete zvýšiť svoju produktivitu, určite si pozrite zoznam klávesových skratiek. Pod ikonou Používateľ nájdete aj odkaz späť na staré webové rozhranie.

Vylepšení tabulek

Novo je možné triediť relačné záznamy (napríklad podľa typu faktúry). V výber viacerých záznamov možno vykonať aj pomocou posúvača (vyberte prvý záznam, prejdite na požadované miesto v tabuľke, stlačte kláves SHIFT a vyberte posledný záznam. Vyberte všetko medzi prvým a posledným).
Pýtali ste sa na kopírovanie riadkov dokumentov, preto vám ich prinášame v tejto verzii.

Agenda označovanie alfa / beta / nové

Aby ste mali lepšiu predstavu o tom, čo sme pridali ako nové agendy, a aby ste mali prehľad o tom, nakoľko je daná agenda funkčná alebo testovaná, pridali sme do agend nové príznaky. A to tak v prehľade agendy, ako aj pri zobrazení samotnej agendy

Did this answer your question?