All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinka v roku 2020-04-30a
Webová aplikácia - novinka v roku 2020-04-30a

Webové rozhranie v inom jazyku alebo strom cenníkov

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

Tieto sú len dve z mnohých ďalších vylepšení webového rozhrania. Medzi ďalšie patria hromadné rozbaľovanie dokladov, odoslanie prijatej faktúry do objednávky na úhradu, odoslanie objednávky online do FIO, filtrovanie pravým tlačidlom myši v tabuľke a ďalšie drobné vylepšenia.

Koľko jazykov viete...

Po novom môžete po prihlásení vybrať jazyk aplikácie a všetko okrem údajov sa bude zobrazovať vo zvolenom jazyku.

Filtrovanie prostredníctvom hlavičky tabuľky

Kliknite pravým tlačidlom myši na stĺpec v záhlaví a zobrazí sa ponuka. Tu môžete rýchlo skryť stĺpec, filtrovať v ňom alebo otvoriť jeho nastavenia. Ďalšie stĺpce môžete pridať alebo odstrániť.

Strom v ceníku

Prvý krok je tu, takže dnes môžete filtrovať v cenníku podľa stromu. V nasledujúcich týždňoch by sme chceli dokončiť pridávanie a odstraňovanie položiek do stromu a umožniť vám meniť jeho štruktúru.

Musíte platiť, preto sme vám to uľahčili

Nynie v časti Prijaté faktúry vyfiltrujete a označíte doklady, ktoré chcete zaplatiť, a kliknete na príkaz na úhradu na lište. Potom stačí vybrať banku a dátum splatnosti. Ukážeme vám tiež, koľko peňazí budete posielať a aký je zostatok na bankovom účte. Ak nechcete zaplatiť dokument, môžete ho samozrejme odstrániť.

Ďalšie vylepšenia

V banke je teraz možné dávkovo spárovať vybrané záznamy. Opravená možnosť nastaviť Členenie DPH v daňovej evidencii, pribité Číslo DPH v adresári v slovenskej firme. Rozšírili sme aj dodatky k položkám dokumentu.

Did this answer your question?