All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinky v roku 2020-06-30a
Webová aplikácia - novinky v roku 2020-06-30a

Používateľské dotazy, analýza, ZDD a mnoho ďalšieho

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

ALOHA, prázdniny sú tu,

a s nimi ďalšia porcia vylepšení webového rozhrania. Chceli ste podporu pre dotazovanie používateľov, analýzu nákupu a predaja alebo vytváranie ponúk z dopytov alebo objednávok z ponúk. V citáciách založených na dátume môžete tiež filtrovať podľa účtovného obdobia. Toto všetko a mnohé ďalšie vylepšenia sú súčasťou novej verzie.

Otázky používateľov

Celá agenda Dotazovanie užívateľov je teraz k dispozícii. Okrem toho tu nájdete aj možnosť spúšťať dotazy priamo v jednotlivých agendách. Akciu nájdete pod výpisom tabuľky pre dotazy, ktoré sa netýkajú konkrétneho záznamu, alebo v akciách na riadku pre tie, ktoré pracujú s aktuálnym záznamom.

A vytvorenie nového dotazu a jeho úprava je teraz oveľa príjemnejšie. Skúste toto. 🤗

Analýza predaja a nákupu

Spustenie analýzy je v súčasnosti možné z webového rozhrania. Výsledky môžete ďalej filtrovať a potom exportovať do programu Excel. Využili by ste aj ďalšie funkcie, ako je grafovanie, ukladanie vlastných kombinácií analýz a ďalšie? Dajte nám vedieť.

Pýtajte sa z dopytu alebo si objednajte z ponuky

Znie to ako jazykolam, ale ide len o nové akcie, ktoré vám umožňujú jednoducho vytvárať ďalšie dokumenty na základe predchádzajúcich. Tým sa uzavrie cesta medzi začiatočným dopytom a konečnou faktúrou. Všetky tieto kroky môžete vykonať už dnes vo webovom rozhraní.

ZDD

Pracujete so zálohovými daňovými potvrdeniami? Odteraz môžete vytvárať a rušiť odkazy na ZDD priamo z webového rozhrania. Vyskúšajte ju a dajte nám vedieť, ako sa vám nová funkcia páči.

A aj napriek dovolenkovej sezóne a nadchádzajúcemu horúcemu počasiu pokračujeme vo vylepšovaní. Počas leta budeme pracovať na tom, aby bola aplikácia použiteľná na mobile a tablete, očakávame podporu preddefinovaných textov alebo rozšírenie funkcií v obchode. Pripravujeme tiež prehľadnejšie spájanie dokumentov, ktoré sa teraz vykonáva ručne. Zostaňte naladení, tešíme sa na to. Prajem vám pekné leto! 🌞

Did this answer your question?