All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinky vo verzii 2020-07-29
Webová aplikácia - novinky vo verzii 2020-07-29

Preddefinované texty, automatické párovanie s parametrami, stav zásob k dátumu, rozšírenie účtovných výstupov a mnoho ďalšieho

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

Preddefinované texty a ďalšie

Máme pre vás letnú verziu a s ňou aj mnoho vylepšení a rozšírení. Prinášame podporu pre preddefinované texty, automatické párovanie s parametrami, stav skladu k dátumu, rozšírenie účtovných výstupov alebo rýchlejšiu možnosť editácie záznamu priamo z formulára. V tejto verzii sme pridali aj niečo pre vývojárov (ak chcete ABRA Flexi DIY 😊 ), a to nový evidenčný zoznam.

Preddefinované texty

Podľa vašej požiadavky sme dokončili podporu pre preddefinované texty. Okrem šepkania a pridávania môžete použiť aj vyhľadávanie s možnosťou priamej úpravy textu.

Automatické párovanie

Koniec "magického" automatického párovania. Teraz si môžete vybrať, ako sa má automatické párovanie správať. Parametre sú totožné s tými, na ktoré ste zvyknutí z verzie pre počítače.

Pravé tlačidlo

Pravé tlačidlo bude vaším novým priateľom. Podporujeme ho, keď kliknete na stĺpec v tabuľke (mriežke), kde sa zobrazí rýchla možnosť filtrovania alebo odstránenia stĺpca. Teraz je pravé tlačidlo k dispozícii aj na poliach formulára, ktoré sa používajú na výber. Vďaka tomu môžete vybraný záznam priamo upraviť, odstrániť ho z ponuky alebo pridať nový.

Soznam dôkazov

Snažili sme sa upraviť zoznam dôkazov, aby sa s ním ľahšie pracovalo. Pridali sme podporu pre vyhľadávanie v entitách aj vlastnostiach. Podobne sa môžete dozvedieť, aký kód použiť pre používateľské tlačidlo alebo ľahko pristupovať k poliam z relácie bez toho, aby ste museli opustiť entitu. Pre tých, ktorí pracujú s SQL, je teraz k dispozícii predvolený dotaz SQL pre entitu. Môžete voľne prepínať medzi zobrazeniami SQL a API, takže už nikdy nebudete musieť kopírovať nesprávne pole. Neváhajte teda vyskúšať nový evidenčný list a dajte nám vedieť, ako sa vám páči. https://demo.flexibee.eu/flexi/demo/evidence-list

Čo bude ďalej?

Čo môžete očakávať v ďalšej verzii? Trochu sme pre vás upravili vzhľad a pracujeme na optimalizácii pre tablety a mobilné telefóny. Budeme tiež vylepšovať vyhľadávanie a mnoho ďalšieho.

Did this answer your question?