All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinka v roku 2020-10-22
Webová aplikácia - novinka v roku 2020-10-22

Filtrovanie, agendy a číselníky

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

Vytvorili sme ďalšiu verziu webového rozhrania. Vylepšili sme možnosti filtrovania, upravili prehľad agend a ich spúšťanie a opravili ďalšie chyby.

Filtrovanie

Posunuli sme filtrovanie na vyššiu úroveň. Filtre, ktoré často používate, môžete teraz "zamknúť". A čo získate ich uzamknutím? Filter sa zapamätá, a preto bude vždy k dispozícii. Jeho hodnoty môžete tiež veľmi rýchlo meniť a je len na vás, aká bude vaša sada pevných filtrov.

Agenda a číselníky spolu

Chcete nastaviť typ dokladu alebo číselný rad na faktúry vydané? Stačí kliknúť na dvojitú šípku a môžete si vybrať. Teraz budete mať ľahko po ruke to, čo potrebujete pre danú agendu.

Známky, prílohy a peňažné toky

Novo je tiež možné používať značky v cenách a prílohy v prílohách. Zapracovali sme aj na pobehu peňazí, ktorý už neznižuje váš zisk, ak ste DPH zaplatili skôr. Boli vykonané aj ďalšie drobné vylepšenia a opravy.

Čo ďalej?

Importy z Excelu sa blížia a veríme, že sa vám budú páčiť. Teraz stačí nahrať súbor a vybrať polia, ktoré sa týkajú jednotlivých stĺpcov (samozrejme, len v prípade stĺpcov, ktoré nerozpoznáme automaticky). Umožníme aj doplnenie ďalších polí, ktoré nie sú v importnom súbore. To sa dá pekne využiť napríklad na nastavenie typu dokumentu atď. A najlepšia časť: pri druhom importe súboru prednastavíme polia, ktoré ste pre daný stĺpec vybrali naposledy.

Did this answer your question?