All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinka v roku 2020-12-14a
Webová aplikácia - novinka v roku 2020-12-14a

12/14/2020 Importy do programu Excel, revidované vykonávanie objednávok a mnoho ďalšieho.

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

Do Vianoc zostáva ešte pár dní 🎄, ale nechcelo sa nám čakať dlhšie, a tak vám prinášame novú verziu webového rozhrania plnú nových užitočných funkcií, o ktoré ste žiadali. Čakajú na vás importy a exporty z/do Excelu v takmer všetkých agendách. Teraz je možné importovať riadky priamo do dokumentu. Prepracovali sme aj spôsob vykonávania objednávok. Namiesto jednej akcie je vykonanie rozdelené do jednotlivých krokov, ako je to v aplikácii na pracovnej ploche. Úprimne dúfame, že sa vám nové funkcie v tejto verzii budú páčiť a spríjemnia vám prácu s webovým rozhraním.

Import a export z/do programu Excel

Dlho očakávaná funkcia je tu! Snažili sme sa ho pre vás čo najviac upraviť. Po prvé, akcia je k dispozícii takmer všade (kliknite na tri bodky pod tabuľkou), ale teraz očakáva, že prvý riadok budú názvy stĺpcov. Táto zmena nám umožňuje jednoduchšie mapovať stĺpce.

  • Príklad: ak exportujete do programu Excel a chcete ten istý súbor importovať späť, nemusíte sa o nič starať. Stĺpce vyplníme za vás.

A to nie je všetko. Ak raz poviete, že napríklad stĺpec s názvom "product" = "code", nabudúce ho tiež automaticky doplníme. Poslednou novou funkciou je import programu Excel do položiek dokumentu. Máte položky dokumentu v programe Excel? Oznámenie o ukončení ručného kopírovania.

Spracovanie objednávok

Túto akciu už nehľadajte. Nahradili sme ho konkrétnymi akciami, ako je vystavenie faktúry, vystavenie zálohy atď. Zmenili sme aj spôsob zobrazovania údajov v tabuľke. Teraz uvidíte aj zoznam záloh pre danú objednávku a môžete zistiť, či boli zaplatené. V takom prípade je odpočet zálohy štandardne zaškrtnutý. Rozšírili sme aj veľkosť otvoreného okna. Ak vám to stále nestačí, máte teraz možnosť zväčšiť okno na celú obrazovku.

Prílohy

Teraz je možné zadať poznámku k prílohám, ktorá sa zobrazí aj v zozname príloh. Do náhľadu dokumentu na prijatej faktúre bola pridaná možnosť zväčšenia/zmenšenia alebo otočenia PDF.

Ďalšie vylepšenia a opravy

Animácie môžete vypnúť v nastaveniach vzhľadu, čím sa zrýchli otváranie dokumentov. Bočné panely na úpravu možno maximalizovať. Do podrobného vyhľadávania v cenníku bolo pridané stromové zobrazenie. Vylepšené preddefinované texty, ktorých koniec bol pri dlhom texte skrytý pod tlačidlami. Vylepšili sme opätovné načítanie dokumentu, ak ste vykonali akciu pomocou používateľského tlačidla a potom ste toto okno zatvorili. Na mobilnom zariadení sa teraz na prístrojovej doske zobrazuje prepínač, ktorý umožňuje presúvať políčka. V predvolenom nastavení je toto správanie vypnuté, aby sa umožnilo plynulé posúvanie. Opravili sme aj filtrovanie, konkrétne pre možnosť "nerovná sa" pri viacerých vybraných reláciách.

Neodkladáme, v súčasnosti to máme rozpracované:

  • Inicializácia účtovného obdobia,

  • zásoby,

  • vylepšený dátumový filter, aby ste mohli ľahko prepínať medzi mesiacmi, rokmi a účtovnými obdobiami.

Dúfame, že sa vám nové funkcie budú páčiť. Prajeme vám pokojné vianočné sviatky, ak je to možné, a šťastný nový rok 2021. A vidíme sa v januári s ďalšou verziou. 🤗

Mimochodom, stromček sme už rozsvietili:

Did this answer your question?