All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinka vo verzii 2021-06-03
Webová aplikácia - novinka vo verzii 2021-06-03

Hromadné zmeny a globálne filtre

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

Na stránke ABRA Flexi Day sme spomenuli niekoľko nových funkcií, ktoré sa čoskoro objavia. Niektoré z nich sme preniesli do novej verzie webového rozhrania. Ide najmä o hromadné zmeny dokladov a ich položiek, globálne filtre s možnosťou ukladania stĺpcov alebo možnosť exportovať stav skladu k dátumu do programu Excel. Bolo pridaných aj veľa účtovných výstupov.

Hromadné zmeny

Potrebujete hromadne zmeniť niektoré údaje v dokumentoch? Stačí vybrať dokumenty, v ktorých chcete vykonať zmeny, a v spodnej ponuke v časti ⏺⏺⏺ vybrať položku Hromadné zmeny. Môžete zadať ľubovoľný počet položiek, ktoré chcete zmeniť, a veselo pridávať, nahrádzať alebo odstraňovať hodnoty. Niekedy však nestačí vykonať zmeny len v hlavičkách dokumentov; aj na to sme mysleli. V prehľade položiek dokumentu môžete vykonávať hromadné zmeny v záhlaví dokumentu aj v položkách dokumentu súčasne. 🤗

Globálne filtre

Nikoho nebaví neustále nastavovať rovnaké filtre a potom presúvať a meniť poradie stĺpcov. Ani my nie. 😊 Rozšírili sme možnosti filtrovania, aby bolo možné zdieľať osobné filtre s ostatnými používateľmi, a tiež ukladať stĺpce a triediť ich.

Účtovné výstupy

Nezabúdajme, že Flexi je predovšetkým účtovný systém, takže vo webovom rozhraní nemôžu chýbať účtovné výstupy. Pôvodne boli k dispozícii tri s odkazom na DPH, ale teraz sme tento zoznam značne rozšírili.

Na čo sa môžete tešiť v ďalšej verzii? Mnohí z vás (nielen z účtovných firiem) sa pýtali na možnosti prenosu rôznych nastavení v rámci firmy do inej účtovnej jednotky. Máme dobré správy, táto nová funkcia by mala byť dostupná v ďalšej verzii. Pracujeme aj na nových vstupných formulároch a mnohých ďalších veciach, máte sa na čo tešiť. 🤗

Did this answer your question?