All Collections
O programe
Zobraziť celú verziu
Webová aplikácia - novinka vo verzii 2021-08-12
Webová aplikácia - novinka vo verzii 2021-08-12

Kopírovanie nastavení do inej spoločnosti, vylepšené filtre a mnoho ďalšieho.

Daniel Matějka avatar
Written by Daniel Matějka
Updated over a week ago

Počas letných mesiacov pracujeme aj na rozšírení funkčnosti nášho webového rozhrania. Najnovšia hlavná verzia prináša napríklad pokladničnú a bankovú knihu, globálne ukladanie filtrov a stĺpcov alebo očakávané kopírovanie nastavení do inej spoločnosti. Pozreli sme sa aj na otváranie dokladov z riadkových zobrazení alebo vytváranie objednávky vydanej. Okrem toho môžete faktúru rýchlo "zaúčtovať" pomocou kódu QR.

Pokladničná kniha a banková kniha

Opäť sme trochu rozšírili výstupy účtovníctva. Teraz môžete exportovať svoju bankovú a pokladničnú knihu do formátu PDF. Stačí zadať vstupné parametre.

Globálne ukladanie filtrov a stĺpcov

Vo všeobecnosti sa pri filtroch snažíme klásť veľký dôraz na vašu spätnú väzbu. Teraz sme sa zamerali na ich ďalšie zlepšenie. Filtre vrátane nastavení stĺpcov a triedenia môžete uložiť a v prípade potreby zdieľať s ostatnými používateľmi. Ako?

Kopírovanie nastavení do inej spoločnosti

Používateľ vykoná zdĺhavé nastavenie a zistí, že v skutočnosti má inú podobnú spoločnosť, v ktorej by mali byť všetky nastavenia prakticky rovnaké. Predtým? Kliknite a kliknite znova a znova. Dnes? Nastavenia je možné prenášať medzi spoločnosťami. Môžete napríklad preniesť nastavenia filtrov, tabuliek, ovládacích panelov a formulárov. Môžete si ho vyskúšať vo výbere spoločnosti.

Platba prostredníctvom "banky" pomocou kódu QR

Chcete rýchlo zaplatiť faktúru pomocou vygenerovaného kódu QR? Nie je nič jednoduchšie ako vyskúšať novú možnosť v akciách na konkrétnej faktúre - Zaplatiť kódom QR. Táto funkcia je v súčasnosti podmienená tým, že bankový účet dodávateľa je uložený v adresári. Do ďalšej verzie pripravujeme vylepšenie, ktoré bude stačiť na vyplnenie čísla účtu na konkrétnej faktúre.

Čo ďalej? Už teraz napríklad umožňujeme otvoriť dokument z tabuľky položiek dokumentu. Vylepšili sme aj správanie filtrov vo forme presného vyhľadávania v textových reťazcoch. Môžete použiť možnosť"equals", ktorá bude pri veľkom množstve údajov určite oveľa rýchlejšia ako"contains". Viacero hodnôt sa jednoducho oddelí čiarkou. Vydanú objednávku môžete vytvoriť aj prostredníctvom webového rozhrania.

Did this answer your question?