Nastavení práv serveru uživatele na "Přistupovat do všech firem".

Po uložení tohoto nastavení bude mít práva administrátora ve všech firmách v licenci (až na původní firmu, tam zůstává role stejná, jakou měl předtím).

uživatelské role práva uživatel

Pomohl Vám tento článek?