Přeskočit na hlavní obsah

Zrušení uživatele — blokace a uvolnění licence

Uživatele s vystavenými doklady nelze smazat. Jak ho místo toho zablokovat v jedné firmě i napříč všemi firmami a uvolnit licenci.

Autor: Petr Pech

Uživatele, který už v programu pracoval, nelze z ABRA Flexi smazat — jsou na něj navázány vystavené doklady a jejich historie by tím přišla o autora. Místo mazání uživatele zablokujte. Tím mu odeberete přístup a zároveň uvolníte licenci pro někoho jiného.

Zablokování v desktopové aplikaci

Postup použijte, pokud uživatele blokujete v jedné firmě:

  1. Vstupte do menu Nástroje → Uživatelé ve firmě a otevřete daného uživatele.

  2. Na záložce Přihlašovací údaje nastavte Typ uživatele na Pouze pro čtení a Roli uživatele na ZABLOKOVAN: Neaktivní účet.

  3. Na záložce Správa omezte v poli Platí do platnost uživatele.

  4. Uložte tlačítkem Uložit a zavřít.

ℹ️ Typ uživatele Pouze pro čtení nečerpá plnou licenci. Role ZABLOKOVAN pak uživateli zamezí přístup do všech evidencí.

Zablokování napříč všemi firmami

Máte-li v licenci více firem a chcete uživatele zablokovat všude najednou, použijte webové rozhraní:

  1. V prohlížeči otevřete adresu svého serveru (například nazevfirmy.flexibee.eu) a přihlaste se.

  2. Vpravo nahoře klikněte na své uživatelské jméno a zvolte Systémové nastavení → Uživatelé.

  3. Rozklikněte příslušného uživatele, nastavte Typ uživatele na Jen pro čtení.

  4. Zaškrtněte volbu Zablokovat a zapište důvod blokování.

Tím uživateli znemožníte přístup do všech firem, ve kterých byl zaveden, a uvolní se licence pro nového uživatele.

💡 Pokud uvolněnou licenci nechcete využít jiným uživatelem a máte zájem ji zrušit, ozvěte se obchodnímu oddělení na obchodflexi@abra.eu.

Může se hodit

Dostali jste odpověď na svou otázku?