Práva viditelnosti dat omezují uživateli přístup k jednotlivým záznamům — konkrétním dokladovým řadám, typům dokladů nebo třeba střediskům. Pokud potřebujete všechna tato omezení zrušit najednou, nemusíte je procházet jedno po druhém.
Postup
Otevřete detail uživatele v menu Nástroje → Uživatelé ve firmě.
Nastavte mu dočasně roli ADMIN — tato role žádná omezení mít nastavena nemůže.
Uživatele uložte. Tím se všechna dosud nastavená omezení zruší.
Vraťte uživateli původní roli a znovu uložte.
Po návratu k původní roli zůstane uživatel bez jakýchkoli omezení viditelnosti dat.
⚠️ Během kroku, kdy má uživatel roli ADMIN, získává plný přístup k datům firmy. Postup proto proveďte bez prodlevy a nenechávejte uživatele v roli ADMIN uloženého déle, než je nutné.
ℹ️ Práva viditelnosti dat jsou dostupná pouze v licenci Premium. V ostatních variantách se tato situace nemůže vyskytnout.


