Zřejmě se tak děje z důvodu jiného ID firmy, než které bylo uváděno v API.
Pokud nebyla smazána stará záloha firmy a došlo k obnovení se stejným názvem, ID se změní o 1 (např. firma -> firma1).

Je nutné buďto smazat původní zálohu a až poté nahrát novou (se stejným názvem), nebo upravit ID firmy volané v API.

Našli jste odpověď?