Firma může obsahovat řadu uživatelského nastavení. Máte-li pod licencí více firem, může být žádoucí používat u více firem stejné nastavení.
Nastavením se v tomto případě rozumí uložené Pohledy (sloupce, filtry a řazení), nastavení vzhledu či třeba nástěnky, nikoliv nastavení firmy jako takové.
Takové nastavení může trvat delší dobu. Pokud je už v jedné firmě v rámci vaší licence vytvořeno, vyplatí se ho do jiné firmy jednorázově přenést.
Přesun nastavení je možný pouze pro webové rozhraní. Provedete ho jednoduše ve výběru firem.
Jak nastavení převzít
Nastavení se přebírá do firmy, ve které právě pracujete. Nejprve se tedy přepněte do firmy, do které chcete nastavení převzít. Její název vidíte v levém horním rohu aplikace, po kliknutí na něj se otevře výběr firem.
Ve Výběru firmy najeďte myší na firmu, ze které chcete nastavení převzít, a klikněte na tlačítko Další funkce (tři tečky) vpravo.
V nabídce zvolte Převzít nastavení.
Otevře se panel Převzít nastavení. Nahoře vidíte, ze které firmy (Z firmy) a do které firmy (Do firmy) se nastavení přebírá. V části Předvolby nastavení vyberte, co se má převzít:
Vaše vlastní i sdílená nastavení
Jen vaše vlastní nastavení
Jen sdílená nastavení
V části Pokročilé možnosti můžete navíc zapnout převzetí dalších záznamů, například Šířek postranních panelů. Převzetí potvrdíte tlačítkem Převzít nastavení.
ℹ️ Volba Převzít nastavení je k dispozici uživateli s právy serveru, například uživateli admin. U ostatních uživatelů je v nabídce neaktivní.




